Logo Tao Dru

Workshops

Neem deel aan een van onze workshops

Hier krijg je een overzicht van alle aankomende workshops. Ben je geïnteresseerd in een bepaald thema? Schrijf je dan in via ons contactformulier. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Sound Journey

vrijdag 16 augustus van 20.00 uur – 22.00 uur

De Sound Journey krijgt een nieuwe boost. Voordat wij je klanken laten horen en voor je heerlijk op een mat kunt gaan liggen, doen we een korte serie Energy Block Release (EBR). Dat zijn zachte vloeiende bewegingen en ademcoördinatie die door je lichaam werken om spanning op meerdere niveaus los te laten, zowel fysiek en mentaal als emotioneel.

De trillingen van instrumenten en stemmen brengen je in een diepe ontspanning. Alles in ons leven is energie en frequentie. Om een helende werking te bereiken, worden er verschillende instrumenten gebruikt, waaronder klankschalen en drums. Je hoeft niets te doen, enkel te liggen en de klanken over je heen te laten komen. De klankreis werkt op een diep niveau, waardoor je uit je hoofd en in je lijf zakt. Een weldaad voor lichaam en geest!

Gelieve een deken, kussen en matje mee te nemen. Dat matje kan ook een dikkere mat zoals een tuinkussen zijn. De Sound Journey kost € 25,00 en is een liefdevol gebaar aan jezelf.

JKFK

Trauma release & ademsessie

zaterdag 7 september van 09.30 uur – 12.30 uur

Wij vergeten gebeurtenissen, maar het lichaam niet!
| BRTT & TBR

De psoasspier ligt diep in ons lichaam en is veel meer dan gewoon een spier. Die wordt ook wel de spier van de ziel genoemd. Stress, emotie en onverwerkte ervaringen worden erin opgeslagen, wat een gespannen of verkorte psoas tot gevolg heeft. Die kan dan weer leiden tot klachten op andere plekken in je lichaam. We zullen de psoas activeren, wat de weg opent naar diepgaande heling in het onderbewuste.

Het ademwerk geeft nog meer ruimte om opgeslagen spanning, emoties en trauma te bevrijden. Het helpt opgeslagen onverwerkte ervaringen los te laten. De ademsessie stelt je in staat om diep te reinigen en in contact te komen met je lichaam op een nieuw niveau. Emoties, trauma’s en gebeurtenissen kunnen naar boven komen en losgelaten worden.

Met de adem komen we tot de kern van spanningen, blokkades, trauma’s, patronen en gedachten die diep in onszelf liggen. Je kunt de beschermende lagen van spanningen doorbreken, waardoor er ruimte voor heling ontstaat en je kunt loslaten. Adem werkt bevrijdend op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Hoe BRTT & TBR jou kunnen helpen:

Ontdek je ware potentieel met BRTT en TRB, laat onverwerkte spanning achter je en omarm een nieuwe staat van welzijn

Wij nemen je graag mee op reis. De workshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt.

De groepen zijn max 8 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht!

 Het inschrijvingsgeld bedraagt € 65,00.

Workshop Ademcirkel

zaterdag 24 augustus van 9.30 tot 12.00 uur & 

vrijdag 27 september van 19.30 tot 22.00 uur.

 

Ademen

Ademwerk is voor iedereen die iets wil veranderen. Of dit nu komt door stress of chronische klachten, behoefte aan rust en ontspanning, trauma’s, vastzittende overtuigingen… het is een mooi proces van persoonlijke groei!

Je kunt met de adem contact maken met wat er diep van binnen  in je lichaam afspeelt. Daar ruimte maken door je adem te sturen waar het weer mag gaan stromen, de levensenergie gaat weer stromen en  daardoor ga je je weer vrijer voelen. Het is een helende transformerend proces waarbij wij jou gaan ondersteunen. 

Voordelen van verbonden ademen

Hoe werkt een ademcirkel?

 De groepen voor een ademcirkel zijn max 8 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht!

We openen de cirkel met een intro en check-in in groepsvorm die iedere keer iets kan verschillen omdat we varen op de groepsdynamiek.  Vervolgens kunnen we in het lijf zakken met een ademsessie. Na de ademsessie is er ruimte om te reflecteren en te delen. Een ademcirkel is een laagdrempelige manier om kennis te maken met ademwerk. Het is voor iedereen, wel of geen ervaring is niet belangrijk. 

Je kan blijven verdiepen in de adem en jezelf blijven verbinden met wat er van binnen speelt. 

Met passie en enthousiasme willen wij je uitnodigen, kom jezelf ontmoeten met de adem!

Wij ontmoeten je graag,

 Johan en Anita