Logo Tao Dru

Access Consciousness®

“Moving in stillness is healing yourself”

shapes [Hersteld] Tekengebied kopie

Ontdek Access Consciousness® of Access Bars®

Access Consciousness® of Access Bars® is een zachte behandelwijze waarmee je je lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Zou je je vrijer willen voelen en nog meer in je eigen kracht willen staan? Wil je jezelf nog meer ontplooien? Of wil je je zodanig goed voelen dat je in het leven kunt creëren wat je zelf wilt? Dan is Access Bars® echt iets voor jou!

De behandeling krijgt vorm als een ontspannende massage. Door 32 energetische punten op je hoofd zacht aan te raken, creëer je verlichting en kun je loslaten wat je hebt vastgezet. De punten staan allemaal voor uiteenlopende levensthema’s zoals creativiteit, vorm, structuur, communicatie, geld en controle. Als de punten zacht aangeraakt worden, kun je beperkende overtuigingen, oude gedachten, emoties, besluiten en gedragspatronen loslaten die je in al je levens hebt opgedaan. Daaropvolgend zal je energie weer beginnen te stromen. Access Bars® is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven kunt losmaken die je bereid bent te veranderen.

Waar de ene een geweldige massage ervaart, voelt de andere een echte levensverandering. Access Bars® werkt bij de ene meteen, bij de andere na enkele weken. Er is dus geen goede of slechte manier. Om erachter te komen of Access Bars® iets voor jou is, rest er je enkel de methode zelf te proberen.

 

“Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn? Wat zou het vergen van jou om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?”
– Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness®

Wat is een energetische facelift?

De energetische facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness®, waarmee vastgezette energieën die met veroudering te maken hebben in beweging worden gezet. We behandelen de weefsels van je borst, hals en gezicht, waarbij we je lichaam de kans geven om beperkte energieën en oordelen in beweging te brengen. Niet alleen je gezicht, maar net zo goed je hele lichaam haalt er voordeel uit. De facelift is als het ware een bodylift.

Wanneer je veel hebt meegemaakt in je leven, is dat duidelijk te merken in je gezicht. Dikwijls is je huid verzakt en straalt die niet meer. Door ouderdom, oordelen en stress vermindert bovendien het elastische vermogen van je huid. Al je cellen houden inprentingen en ervaringen vast. Een energetische facelift kan de natuurlijke en helende vermogens van je lichaam verdiepen en versnellen. De behandeling is uitermate ontspannend.

“Consciousness is the ability to be present in your lift in every moment, without judgment of you or anyone else. It is the ability to receive everything, reject nothing, and create everything you desire in life – greater than what you currently have, and more than what you can imagine.”
– Gary Douglas

IMG
shapes [Hersteld] Tekengebied kopie

The Erasure of all Fat Cells®

De belangrijkste visie binnen The Erasure of all Fat Cells® is: de verwijdering van alle vetcellen toegewijd aan alle mobiusstrips om gevoelens vast te zetten als de permanente bron voor de ontzenuwing van ‘zijn’. We stellen ons de volgende vragen:

Gevoelens zetten zich soms vast in het lichaam. The Erasure of all Fat Cells® pakt alles aan wat te maken heeft met jouw idee over jezelf dat je niet goed genoeg bent. Het proces helpt je alles los te laten, zodat je gewoonweg mag ‘zijn’, vanuit oneindige mogelijkheden kunt creëren en je niet door jezelf laat beperken.

Square Root of Minus One®

De Square Root of Minus One® is een proces dat je lichaam toestaat om ziekte aan te pakken, aan de wortel van het probleem. We werken meestal omhooggaand via je rug met een focus op je gewrichten. Toch kunnen we andere plaatsen behandelen, daar waar het lichaam van de persoon om vraagt. Square Root of Minus One® kan ingezet worden bij onder andere slapeloosheid en artritis. De techniek zal je immuunsysteem veranderen met als uitkomst dat je niet meer zo gauw ziek wordt.

MTVSS, Molecular Terminal Valence Sloughing System®

MTVSS® kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer een andere kans bieden. Het is een hands-onproces dat het lichaam uitnodigt om te helen en zichzelf te creëren. Het is dé ultieme tool om alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert ongedaan te maken. Je immuunsysteem zal herstellen, waardoor het minder vatbaar wordt. MTVSS kan tevens een voorbereiding zijn op andere lichaamsprocessen.

Wie de voordelen van Access Consciousness® wil ervaren, kan altijd een sessie aanvragen. Alle praktische informatie en de bijbehorende tarieven vind je op de pagina ‘Lestijden’.

shapes [Hersteld] Tekengebied kopie