Logo Tao Dru

Dru yoga

“Moving in stillness is healing yourself”

Dru yoga, de yoga van het hart

Dru yoga wordt de yoga van het hart genoemd, omdat veel oefeningen je hartkracht stimuleren. Het hart wordt gezien als een centrum van transformatie. Je komt positiever in het leven te staan en je innerlijke stabiliteit neemt toe. Via dru yoga ervaar je steeds meer wat het is om vanuit je hart te leven, het mooiste in jezelf te ontdekken en van daaruit te handelen.

De zachte vloeiende bewegingen van dru yoga, gecombineerd met je ademhaling, brengen je meer in contact met jezelf. De yoga stelt je in staat om je lichaam, hart en geest met elkaar in evenwicht te brengen. Daardoor kun je emoties of negatieve gedachten loslaten. Je blijft contact houden met je innerlijke vrede en kracht.

Welke elementen komen aan bod tijdens een les dru yoga?

Na afloop van de les kun je rustig van een kopje thee genieten.

shapes [Hersteld] Tekengebied kopie

Verminder je stress & houd je lichaam soepel

Dru vindt zijn oorsprong in Dhruva Nakshatra, wat Sanskriet is voor Poolster. Die is het stiltepunt van het universum; alles draait eromheen. Met dru yoga brengen we je lichaam, ziel en geest in balans tot dat centrum van stilte. Binnen de vloeiende bewegingen weet dru yoga krachtige momenten van stilte en rust te creëren. Dat is wat Dru magisch maakt!

Wil je jezelf wekelijks een moment gunnen om je stress te verminderen, meer vitaliteit te ervaren en in contact met jezelf te komen? Dan is dru yoga echt iets voor jou. Een lenig lichaam of ervaring is niet nodig, je bent van harte welkom. Alle praktische informatie en de bijbehorende tarieven vind je op de pagina ‘Lestijden’. Mocht je nog vragen hebben, kun je ons vrijblijvend aanspreken.